Виден политик изрази мнение за случващото се в политиката ни.Усилието ни

...
Виден политик изрази мнение за случващото се в политиката ни.Усилието ни
Коментари Харесай

Биков, ГЕРБ: Хората раздадоха картите, политиците трябва да ги отиграят

Виден политик изрази мнение за протичащото се в политиката ни.

" Усилието ни е партиите да стартираме да си приказваме. За да бъдеш в ръководството, би трябвало да си постигнал и резултат. Хората са раздали картите, политиците би трябвало да ги отиграят. Логично е първата политическа мощ да е носеща структура на едно ръководство ". Това сподели пред БНР Тома Биков от ГЕРБ. 

И добави, че сред партиите има тематики за диалог. 

" Предлагаме формат. Ако не им харесва, да предложат различен ", безапелационен е той, написа Novini.bg. 

 Биков уточни, че Политическа партия са по-радикална левица от Българска социалистическа партия:  " Трябва да имаме проевропейско и антикризисно ръководство. Ако не сме в положение на това, значи да продължим да затъваме в рецесията... Имаме самочувствие след година и половина мачкане, че хората са ни дали най-голямо доверие. Ние сме длъжни да опитаме. Заради това сме подготвени да подадем ръка на тези, които са ни хулили и стигматизирани. Нов предварителен избор би изиграл ролята на капката, която да прелее чашата и да разпадне българската политическа система. Политическата рецесия има правила, тя може да бъде решена по неуместен за политическите водачи метод. Когато се вършат жертви, когато публичният интерес се слага над персоналния и над партийния ". 

По думите му триумф за партия ГЕРБ е, че не се е радикализирала и е траяла да бъде отворена групировка: " Всяка радикализация води до маргинализация ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР